perjantai 9. helmikuuta 2007

LISÄÄ TILAA



Tämä päivä kuten eilinenkin rytmittyy koululaiskuljetusten merkeissä. Tietenkään lapset eivät mene eivätkä tule samaan aikaan. Tätä taksihommaa on kuitenkin ollut aika vähän tänä talvena. Lapset ovat jo niin isoja että jaksavat tuon reilun kolmen kilometrin matkan polkea pyörällä. Kuopus on välillä nurissut hiukan vastaan, mutta periksi ei ole annettu. Hyötyliikunta rules meidän perheessä! 13v sanoi eilen että hänen pakkasraja on 25 astetta. Eilen oli kuljetuksen piirissä (aamulla 28 ) tänään meni pyörällä kun oli vain 24 astetta.

Alakoulun aikoina kuljeteltiin kimpassa naapureiden kanssa. Silloin kun oli runsaasti samaan aikaan menijöitä oli meidän vuoro. Tila-automme oli joskus harvoin ylitäysikin. Matkan varrelta poimimme kyytiin vakilasten sisaruksiakin. Välillä oli sekaannuksiakin. Jotakuta ei muistettu hakea jne. Puhelinlaskut olivat selvästi suuremmat talvikuukausina. :) Tai tuli piipahdettua naapurissa pidemmäksi toviksi.

Puikot eivät ole kummoisesti heiluneet. Liivissä olen edennyt etukapppaleen kainaloihin. Paljoa ei puuttuisi. Olen neulonut vähän tiukemmalla kuin ohjeessa joten olen vähän pohtinut tekisinkö vielä yhden mallikerran. Nuo mietinnät ovat vähän hidastaneet edistymivauhtia vauhtia kotitöiden ym. surffailun lisäksi.

PS. Lisäsin minäkin tuon monsterin sivuilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti