tiistai 31. heinäkuuta 2007

OSTOJA ja EDIT LOPUSSA



Mitäköhän minä näillä teen?

Nyt alkaa vissiin mopo karata täälläkin, ainakin kaasuttelee kovasti!

Mies oli lähdössä naapurikaupunkiin hakemaan tilaamaansa uutta näyttöä, joka oli saapunut myymälään. Nyt näyttävät kuvatkin upeilta, väritkin toistaa hienosti. Heti lähdin mukaan kun sitä mustaa Nalle-lankaa olin vajaa. No, se löytyikin nopeasti ja nuo kuvan apuvälineet samasta kaupasta. Mutta sitten vielä äkkiä toiseen kauppaan nopeasti, kun miesväki vielä oli näyttöä ostamassa. Heitä ei näkynyt autossamme odottamassa. Sitten nuo Trekkingit saatuani hyppysiini soi puhelin. Nyt pitäis tulla jo! Edellisellä kerralla jo hypistelin noita bambua sisältäviä Merinosilkkejä käsissäni. Ihan vaan värien takia nappasin nuokin kassalle mennessäni mukaan. Eihän nuo yhdet kerät oikein riitä mihinkään. Joudunkohan ostamaan niitä lisää, vaikkei mitään ole vielä suunnitelmissa tehdä. Ihanan tuntuista lankaa kerrassaan.

Mustat sormikkaatkin jäivät pahasti kesken eilen. Kotimatkalla tajusin, että minulla ja 13v:lla olikin pullotalkoot. Jalkapallojoukkueet tekevät talkoina pullonpalautushihnalla lajittelua iltaisin paikallisessa marketissa ja vajaan tunnin päästä alkaisi meidän vuoro, klo 16.30-20.30. Olikin paljon pulloja odottamassa. Kylläpä suomalaiset juovat paljon kaikenlaisia virvokkeita. Yhden jätskitauon vain ehdimme pitää illan aikana!

Edit: Tellu-Tellervo kyseli kommentissaan Trekking -langan koostumusta. Zitron Trekking pro natura -lanka sisältää villaa 75% ja bambua 25% puikkosuositus 2-3 ja 100g = 420m. Mielestäni huivilangaksi oikein passelia, isommilla puikoilla huivin neuloisin. Siihenhän nuo sopisivatkin, kiitos paljon, Tellu, vinkistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti