torstai 26. heinäkuuta 2007

TORSTAITA



Eilinen päivä vierähtikin kyläillessä töiden jälkeen. Nimipäiväjuhlia kertyy tällä päättyneellä naistenviikolla useampiakin. Nyt sitten niitä juhlimme kerralla. Illalla olinkin aivan naatti. Aamulla jo ennen kuutta kun olin herännyt.

Koneella kävin ennen nukkumaan menoa lukemassa vähän kommentteja. Olin ihan hämmentynyt luettuani Seijap valinnan Typyn suosikkiblogiäänestyksessä. Itsellenikin on vaikeaa yhden suosikin valinta, se on vielä hakusessa. Siis vielä sydämelliset kiitokseni kannustuksesta. Ja perheelleni, kun antavat minulle omaa aikaa kirjoitella. Ja ymmärtävät, että tarvitsen hetken rauhoittumisaikaa itsekseni hiljaisuudessa töistä palattuani. Saan kiireen katkaistua.

Useimmiten lataan akkujani blogimaailmassa lueskellen tai sitten puikkojen ääressä. Tai kasvihuoneessa tomaattien ja kurkkujen keskellä! Onhan noita keinoja onneksi. Puikottelu vaan on jäänyt nyt kesällä vähemmälle ja sen huomaan vähän kyllä harmittavan itseäni. Se kun on sitä parasta terapiaa minulle. Ja kukkakierros pihalla auttaa rauhoittumaan :D


Sormikkaat ovat jo viimeistä peukkua ja päättelyä vaille valmiit. Jos vielä tänään ennen iltavuoroa saisin valmiiksi. Nyt onkin tomaattien vuoro!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti