lauantai 21. heinäkuuta 2007

VILLASUKAT


Päätinkin neuloa nämä sukat valmiiksi. Sopivan yksinkertaista neulomusta väsyneenä tehdä. Ei tarvitse pelätä virheitä. Iltapäivällä olin melkein nukahtaa sohvalle kutimet kädessä. Lepuutin silmiäni ja neuloin silmät kiinni. Hyvinhän se sujui, monta puikollista kerrallaan. Kärkikavennukset tein kyllä silmät auki.:D

Lankana Pirtin kehräämön kampalankoja, nelisäikeisinä, menekki 165g kolmosen puikoilla.
Nämä sukat tein 13v:lle, noin 42-43 kokoisina. Tumma lanka on vihreää ja se on jäänyt tähteeksi tästä puserosta. Nyt se sitten
jo loppui kesken. Alle jääneen sukan kaksi viimeistä kärjen raitaa neuloin kaksinkertaisena eri vahvuisesta (Pirtin lankaa sekin) ja eri sävyisestä langasta, vaikkakin värinumero olikin samaa. Tuosta loppuneesta vihreästä olen tehnyt raitoja aika moniin sukkiin, tänä vuonnakin. Sävyero ei häiritse varmasti käyttäjää, tuskin huomaa mitään.

Siinä sohvalla muistui mieleen eräs toinenkin keskeneräinen työ, nimittäin omppuhuivi. Sitäkin voisi vaihteeksi jatkaa. Vihreähän onkin lempivärini, ollut jo kauan.

Mysteryyn tuli jo uudet, neljännet vihjeet. Kolmatta vasta aloittelen. Tällä viikolla en ole jaksanut siihen keskittyä yhtään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti